REFERENTIES

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

fadeInLeft

Marjolein is een vakvrouw. Ze is enthousiast, betrokken en gedreven. Ze weet daarmee deelnemers te prikkelen tot die volgende stap. Haar directe eerlijke manier van handelen levert resultaat!

Sip Koole, Spijkman training & organisatieadvies

fadeInLeft

Marjolein is een enthousiaste en betrokken trainer! Ze weet mensen op een prettige en creatieve wijze een spiegel voor te houden en ze gaat altijd voor het gewenste resultaat. Marjolein maakt erg makkelijk en op een natuurlijke manier contact met mensen. Ze straalt gewoon drive en kwaliteit uit!

Frank (ter Huurne), Manager Development at Eqib | The Human Factor

fadeInLeft

Marjolein weet als geen ander in een veilig leerklimaat deelnemers een spiegel voor te houden waardoor zij tot nieuwe inzichten komen. Ze pakt altijd door en maakt vanuit de training afspraken die ‘gedragen’ worden zodat medewerkers op de werkvloer telkens weer de gewenste resultaten laten zien. Opmerkelijk is het feit dat ze niet alleen gemiddeld een 9+ scoort met haar...

Rebecca Humphrey, Adviseur Cursus Communiceren

fadeInLeft

Marjolein weet als enthousiaste sprankelende persoonlijkheid mensen in trainingen te prikkelen en nèt dat stapje verder te laten zetten. Dit doet zij op een no-nonsense en professionele wijze. Met Marjolein samenwerken is altijd een feestje!

Ellen Hierden, van, Shareholder at ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, Trecens training en advies & FlexKnowledge B.V.

fadeInLeft

Marjolein is een trainer die met passie en gedrevenheid een enthousiaste houding kan losmaken bij de cursisten. Ze zet hen aan het (om)denken en houdt hen een spiegel voor. Deze positieve prikkeling zorgt voor het gewenste trainingseffect bij de cursisten.

Hans Hendrickx, Eigenaar en trainer bij FMH Academy BV

fadeInLeft

Marjolein heeft de afgelopen jaren verschillende groepen medewerkers van ons bedrijf getraind, en met mooie resultaten! Mensen zijn merkbaar gegroeid in hun communicatieve vaardigheden en benadering van opdrachtgevers en flexibele medewerkers. De enthousiaste en professionele (maatwerk)aanpak van Marjolein, waarbij ook veelvuldig de spiegel wordt voorgehouden, zorgt dat de cursisten veel opsteken en ook daadwerkelijk toepassen inde praktijk.

Ad van Zutphen, Divisiemanager at Driessen HRM